sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Nimet päätetty.

   Olen miettinyt koiranpennuille nyt viralliset nimet. Ja varmaan olen aikaisemmin jo maininnutkin, että erilaisista chililajikkeista on kyse, koska jos jonkin näköistä chilipuskaa on meillä kasvanut.
Toivottavasti Kennelliitto nämä hyväksyy, tällaisilla mennään :)

V.sin poika (Mörkö) Leonpesä Chili Naga Morich
Vihreä poika ( Kössi) Leonpesä Chili Naga Jolokia
Sininen poika (Elmo) Leonpesä Chili Jalapeno

Pun. tyttö  Leonpesä Chili Red Habanero
Kelt. tyttö Leonpesä Chili Cayenne Golden
Musta tyttö Leonpesä Chili Aji Cristal

Sitten on kaksi nimeä jäljellä. Leonpesä Chili Star Flame ja Leonpesä Chili Jalastar. Näistä ensimmäinen nimi menee sille pennulle, mikä lähtee Ruotsiin. Valinta käydään V.punaisen ja Harmaan tytön välillä.


   Pentuja on jo tosi hankala punnita, käytössä on tällä hetkellä ihan normi vaaka ja 10L kattila :D
Kössi on kerännyt suurimman painon ja painaa himpun yli 6kg. Mörkö hyvänä kakkosena n. 6kg.
Painohaitari liikkuu 1kg sisällä mustan pennun ollessa kevyin n. 5kg.

Pennut ei enää kohta mahdu Miljan syliin :)

  
   Mustan pennun kodin olen jo päättänyt ja se jää tähän nurkille veljelleni, siellä mahdollisesti näyttelykäytössäkin. Se oli vaihtoehtona myös Ruotsiin tai Norjaan, joten haluan pitää sen lähelläni, jos (ja kun) siitä kehkeytyy näyttelysankari ;) Se oli myös V.Punaisen jälkeen ykkösvaihtoehto heillä.

   Punaisen tytön ja Keltaisen tytön kanssa vielä pohdin sopivaa kotia. Keltainen on ollut melkoisen vilpertti ja olin jo sitä mieltä, että se päätyisi lopulta Juhalle ja Markolle, koska Tiinalla on pieniä lapsia ja koira saisi olla rauhallisempi. Punainen on vaikuttanut tähän asti sopivammalta lapsiperheen koiralta mutta siitäkin on nyt noussut uusia piirteitä esiin. Se on alkanut "pompottamaan" muita pentuja ja varsinkin siihen nähden musta pentu on oikea lapanen.
   Tämä on todella hankalaa, koska tiedän monen varaajan mieltyneen varsinkin V.punaiseen, mustaan ja punaiseen pentuun. Pennuista näkee koko ajan uusia puolia ja jos tällä viikolla on joku pentu selkeästi tietynlainen ja nousee esille enemmän, niin seuraavalla viikolla se saattaakin olla ihan eri pentu!
 Toivottavasti pentujen uudet omistajat jaksavat odottaa päätöstäni, koska on oikeasti tärkeää, että jokainen pentu pääsisi oikeanlaiseen kotiin. Mutta koska rotu on jo itsessään rauhallinen ja kokonsa tietävä, niin uskon, että kaikista pennuista tulee erinomaisia seurakoiria :)

Harmaa tyttö (vas.) ja V.punainen tyttö ovat mahdollisia
ulkomaille lähtijöitä.

   Ulkoilua on myös ehditty vähän harjoitella. Lumi on uutta, kylmää ja maistuu tosi hyvälle!
Alla Elmo ulkoilemassa :)

Elmo ulkoilee reippaana :)

1 kommentti:

  1. Loistonimiä! Me ainakin tykättiin mörkön virallisesta nimestä. Saas nähdä enteileekö nimi tulista luonnetta;-)

    VastaaPoista