tiistai 27. marraskuuta 2012

Pennut 5 viikkoisia!

   Kyllä ääntä ja meuhketta riittää! En kertakaikkiaan ole ehtinyt tänne ollenkaan kirjoittelemaan, kuviakaan ei meinaa ehtiä ottamaan, kun pennut vievät kaiken ajan. Pentujen ollessa hereillä kaikki aika menee niiden perässä kulkemiseen ja jälkien siivoamiseen. Kakkaa ja pissaa on nurkat täynnä, paperia ja pesuainetta kuluu hurjaa tahtia. Siiten taas kuvia ei ole mitään mieltä ottaa silloin, kun nukkuvat... ellei sitten ole joku hauska asento, niinkuin alla olevilla pennuilla :D



Puuhellan alunen on suosittu nukkumispaikka.
Möksöllään!


 
Sylissäkin saa joskus nukkua :)

   Meille on ilmestynyt myös pari kappaletta katoavia Houdineita! No ei sentään mihinkään oikeasti katoa mutta ilmestyvät tarhan ulkopuolelle tuon tuosta. Seurattiin pentuja ja vain kaksi niistä on keksinyt, miten tarhasta pääsee ulos, Herra V.sininen ja Neiti Harmaa.
Alla linkki videoon.
http://www.youtube.com/watch?v=PpuxTxrKx7Q&feature=youtu.be

   Herra V.sininen on myöskin saanut uuden kutsumanimen. Uudessa kodissa Tampereella sen nimi tulee olemaan Mörkö. Se onkin hieno nimi ja jos itselläni olisi urosleo, niin sen nimi olisi Mörkö :)

   Viime viikonloppuna piti käydä ulkoilemassa mutta se ei toteutunut vesisateen vuoksi. Tällä viikolla yritetään uudelleen, kun saadaan oikein luntakin maahan!
Vaikkei ulkoilu onnistunutkaan, niin kuitenkin ollaan ehditty vähän uuttakin haistelemaan. Nimittäin ranskanluppa Inkeri tuli haisteltavaksi ja tutkittavaksi pentujen luokse. Ja kyllähän se kiinnostikin. Inkeri ei juuri ollut moksiskaan, kun yksi tai kaksi pentua tuli haistelemaan mutta kun koko lauma hyppäsi päälle, niin kani katsoi parhaaksi poistua paikalta :)
Myös kissat on alkaneet kiinnostamaan nyt enemmän ja joskus niitä pitää jo jahdatakin!

Inkeri-kani ja Herra Sininen
   Tällä viikolla päätämme pentujen viralliset nimet ja 7.12. niillä on sirutus ja eläinlääkärin tarkastus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti