keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Muutama uusi video paaperoista :)

   Pennut ovat nyt sen ikäisiä, että viikonloppuna alkaa avoimet ovet! Pennun varaajat saavat tulla katsomaan ja ihastelemaan pentuja ja olenkin varannut nyt aikaa sen mukaan, että jos joku haluaa tulla useamminkin katsomaan, niin saa tulla :)
   Tulevana viikonloppuna onkin tulossa paljon porukkaa ja joudun varmaan ostamaan uuden kahvinkeittimen, niin ei kahvi lopu kesken. Tällä hetkellä meillä nimittäin keitellään kahvia keittimellä, millä saa max. 5 kuppia kahvia kerrallaan :D

   Pennut liikkuvat päivä päivältä enemmän ja jaksavat haastaa toisiaan leikkiään pitempiäkin aikoja ruuan jälkeen. Noh, Neiti Keltainen tosin käy syömässä sen mitä syö ja sen jälkeen se pistää maate.
Muut ovat ahmatteja, tämä Neiti vissiin ajattelee linjojaan :D

   Nala ei juuri haluaisi pentuja enää imettää, varsinkaan vapaaehtoisesti. Puhdistaa pennut kyllä, kun ne vatsan alle saa mutta ensin pitää likka laittaa aloilleen, ennenkuin homma voi alkaa.
Pennuilla on jo kulmahampaat puhjenneet, toisilla jo etuhampaitakin pilkistää. Tarkastelin, että vatsan ihossa on jo nirhautumiakin. Ei siis ihme, jos pelottaa mennä pentujen sekaan! Pikkuhiljaa pennut kuitenkin saavat enemmän kiinteää ruokaa mutta pari viikkoa Nalan vielä pitäisi jaksaa.

   Viikonloppua odotellessa tässä on pari linkkiä videoihin :)

http://www.youtube.com/watch?v=0jCNqPVM_2k&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=unH5SkkQ7-E&feature=youtu.be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti