sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Pennut jo jalkeilla :)

   Heippa hei! Taas on parempi olo ja jaksoin kuvata paaperoita. Pennut ovat alkaneet liikkua jo enemmän. Pientä kisailua on jo nähtävissä ruokailujen jälkeen mutta unet vie aika nopeasti voiton vielä ;) Otin pennuilta myös pentulaatikon pois ja tein niille pienen aitauksen. Ne pääsisivät nukkumaan terraarion alle pehmoisille pyyhkeille mutta ilmeisesti siellä tulee kuuma, koska ne makaavat sanomalehdillä. Milja otti asiakseen koristella aitauksen seiniä ja saikin muutaman pennun tutkimaan tekemisiään :) Pennut tuntuvat tykkäävän lapsista nyt jo muutenkin todella paljon. Heti kiipeävät syliin, kun lapset menevät tarhaan.

Milja koristelee pentuaitauksen seiniä


   Pennuilla on kohta kolme viikkoa ikää ja olen antanut niiden maistella jauhelihaa tämän viikonlopun aikana. Voi mikä himo niillä siihen on! Mistä ne voivat tietää, että se on syötävää, kun matolääkkeestä kuitenkin tuli hurjat puistatukset??
No joka tapauksessa jauheliha maistuu ja mukana meinaa mennä koko käsi :) Jauhelihan sekaan aletaan lisäämään pikkuhiljaa pentunappulaa muussattuna mutta Nalan maito on tällä hetkellä kuitenkin vielä pääruokaa. Tosin pikkuisten hampaat tuntuvat jo selkeästi ikenien läpi ja jollain taisi jo kulmahampaat pilkistääkin, joten Nala ei enää yhtä innokkaasti pentuja imetä. Asettuu sitten kuitenkin aloilleen ja nuolee pennut puhtaiksi :)

   Painoja en tähän pysty lisäämään, koska vaaka meni rikki mutta ne liikkuu tällä hetkellä siinä 1600-1800 tienoilla (eilen).
Yritin myös ottaa tällaisia rakenne/kävelykuvia pennuista ja vain yksi kuva taisi onnistua hyvin ;)
Aloitetaan vaikka siitä!
Joko pennut eivät pysy paikoillaan, kääntyvät väärään suuntaan tai ovat ruokailun jälkeen jo niin uneliaita, etteivät jaksa pitää takapuoltaan ylhäällä :D

Neiti V.punainen
 
Neiti Punainen
Neiti Harmaa
 
Neiti Keltainen
Neiti Musta
Herra Sininen
 
Herra V.Sininen
 
Herra Vihreä
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti