keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Naperot eilen 4vk

   Voihan pahus, kun aika menee nopeasti. Meidän hoitourakka on jo yli puolessa välissä ja kohta joudun hyvästelemään nuo pienet mönkijäiset.

   Pennuilla alkaa olla vauhtia jo aikalailla! Motoriikan kehittymistä on varmaankin auttanut se, että pennut saavat vallata koko kodin meidän ollessa paikalla. Hauskaa katsottavaa, kun pieniä palleroita mennä viipeltään pitkin lattioita. Ne kävelevät perässä ja yrittävät jo pyydystää jalkoja. Myös puuhellan vieressä olevan poltettavien roskien säkin ne ovat löytäneet ja sinne vie monen pennun tie loppujen lopuksi. Myös imuri pitänee laittaa ihan kohta piiloon, jos haluaa pitää sen ehjänä letkuineen päivineen :)
Mutta ei haittaa, pääasia, että tottuvat perhe-elämään kaikkineen. Ei pelota imuri, ei tehosekotin, ei lasten puhelimista puahaava musiikki. Leikin jälkeen pentuja sitten etsitään ja lasketaan, kun väätäytyvät nukkumaan mitä ihmeellisimpiin koloihin.
   Joskus käpertyvät nukkumaan Nalan syliin maitohetken jälkeen.

   Viime viikonloppuna oli mukavaa, kun saatiin tutustua pentujen uusiin perheisiin! Osa ehdittiin nähdä ennenkuin Nala sain pennut mutta osa oli vain puhelimen kautta tuttuja. Nyt näimme heidätkin. Oikein mukaviin perheisiin pennut pääsevät :)
Pentuja tosiaan saa tulla katsomaan koska vaan, kunhan muutamaa tuntia aikaisemmin vinkkaa tulostaan. Kotona ollaan! :)

  Kamerassa on uusia videoita mutta niitä en ole vielä ehtinyt purkaa koneelle. Yritän, yritän :D

   Aika rönsyilevää tämä nyt on mutta hypähdän pentujen kasvamiseen...
Vihreä poika on tällä hetkellä suurin ja painaa n. 3,5kg.
Musta tyttö taitaa olla tällä hetkellä kevyin n. 3kg. Nämä oli itseasiassa toissapäivän punnituksia eli painoa tullut varmasti lisääkin jo. Hankalaa on punnita, kun ei nuo naperot enää meinaa mahtua 5L kattilaan :D

Muutama perheet ovat jo nimenneet koiransa. Vihreä poika lähtee asustelemaan Jämsään ja sen nimeksi tulee osuvasti Kössi. Jotenkin niin onkin Kössin näköinen :)
Tytöillehän ei vielä millekään voida osoittaa uutta kotia, ennenkuin sieltä on pari tyttöä on valikoitu mahdolliseen jalostuskäyttöön mutta yhdellä parilla on jo omalle tyttöselle nimi ja se on Mafia (mafiia),mikä tarkoittaa "tyttäreni". Hieno nimi :)

   Eijan kanssa yritettiin saada jotain rakennekuvia aikaiseksi mutta minun huonon kamerankäytön vuoksi osasta kuvista jäi epätarkkoja. Mutta pari pärstäkuvaa tässä kuitenkin :)

Punainen tyttö

Vihreä poika "Kössi"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti